Slutprov

Igår var det teoretiskt och praktiskt prov, med knutar, och 45″ an. Det kändes som att det gick skapligt bra.

På eftermiddagen hade vi finesse ridning, half pass, öppnor och slutor. Ponnyn var duktig, men han har svårt med ställningen till höger så få igenom detta korrekt till höger var väldigt svårt, men vi gjorde det på en så låg nivå att instruktörerna inte ens sa något..

Sista dagarna har vi sinsemellan pratat om vad vi tycker om kursen. Kort sagt har vi tre tjejer räkna allt vi har lärt oss på en hand. Anne är den som fick de högsta betygen på första testen, och jag har varit strax efter. Men det finns människor som fick level 1-2 på saker.. Så nivån på vår kurs har varit ganska låg…

Just nu har vi prov i online och liberty, i eftermiddag har vi freestyle och finesse.

Senaste veckan har de filmat en del här omkring. De gör en film med Nate Bowers som väldigt duktig på körning. Jag är väldigt nyfiken på slutresultatet av det!

20120614-101102 fm.jpg

Såhär söt var min ponny under vår lilla uppvärmning.

20120614-101223 fm.jpg
Om du vill läsa mina tidigare inlägg ifrån USA, gå in på kategorin Joannas resa till USA – Parelli Univeristy

Annonser

2 thoughts on “Slutprov

 1. Anna

  Hej!

  Så nu är det nästan över. Har följt dig under hela resan 🙂
  Vilka är de fem saker du lärt dig som ni menar?
  Hur är det med Jolene? Har följt henne på connecten och hon har ju klarat L4 så hon måste väl ha en grym grund och massa skills, eller?

  1. joannanieznaj Inläggets författare

   Det helt nya som vi lärt oss är de nya flygande byterna i lätt sits i circling game. Sen har vi haft lite djupare föreläsningar om shimming och bett vilket var intressant. Sen gjorde vi två mycket intressanta simulationer jag aldrig gjort, villa var på steady rein och pushing/leaning turns.

   Jolene är väldigt duktig, framförallt med tanke på hennes ålder och att hon bara ridit i 6 år. Men hon har som jag förstått fått nya insikter om sin hästs horsenality, så hon är ganska nöjd med det hela.

Kommentarer inaktiverade.