Dagens bild

Morgonhovkratsning på Snaelilja! Strålarna ser ut som dom gör nu tack vare vädret men det går framåt! Förhoppningsvis kommer hon öven få en kortare och mindre hov framöver

 

Annonser

2 thoughts on “Dagens bild

 1. Olivia

  Har en fråga igen Joanna, haha! Jag får så mycket bra tips av dig så jag kan inte låta bli att fråga just dig om olika saker.

  Min buse (Arthur) älskar att leka lekar med power, han älskar att skutta och bralla lös. Jag brukar använda lek som belöning efter vi kämpat med något som kräver lite hjärna – och han lär sig otroligt fort. Men i de mer ösiga lekarna så har han insett hur otroligt roligt det är att stegra. Han är väldigt lätt fram och har aldrig haft problem med att smaka på saker med frambenen som du vet. Han stegrar med öronen spikrakt fram och kan stå på bekbenen tills han tappar balansen (han är verkligen SKITsnygg, haha!). Han gör det inte för att slita sig eller liknande utan han gillar det han gör. Utmanar han mig i leken, en dominanslek? Än om jag ser väldigt mycket möjligheter med hans otroliga balans och kroppsuppfattning så går det inte att undvika att det kan vara farligt för mig nere på marken, han är nästan 150cm i manken nu!

  Jag funderar på hur jag ska göra. Det första som kommer upp i människohuvudet är smacka och veva så mycket som det går såklart. Men då känns det lite som att han tror att jag intar utmaningen i stegrandet – jag ger honom respons på att det var en bra idé. Jag kan ju endå aldrig vinna över honom i en ”närkamp”. Har du något tips på hur jag ska tänka? (Det låter nog väldigt okontrolerat det jag berättar men än har det bara hänt någon gång då han verkligen är på g) Jag funderar på om det vore smart (mycket för min egna säkerhet) att direkt jag ser honom så lite som tänka upp och stegra att jag springer ifrån honom och brallar och skuttar – då brukar han direkt springa efter och vilja vara med i min lek.

  Det enda jag funderar på är om han kan tolka det som att ”om jag stegrar så blir jag av med henne”? Men samtidigt så vill han inget annat än att vara med mig och springer efter mig var jag än går och busar med allt jag hittar på. Vad tror du? Känner lite att det är en säkerhetsfråga än om jag imponeras av hela min häst.
  MVH

 2. e v e l i n a

  sv: Ja den inehöll verkligen massa jätteintressant fakta! Mycket bra bok att ha hemma, lite som ett lexikon om det händer något! Ska även försöka ”plugga” med den hähä.
  Kul att du kommentera, nu fick jag en till intressant blogg att kika på 😀

Kommentarer inaktiverade.