Glad påsk!

20120406-120324.jpg

Glad påsk önskar Nicke inifrån vindskyddet!

Idag är det minst sagt tråkigt väder långfredagen till ära. Börjar med regn som övergick till snö, vinterlandskapet är tillbaka.  Vädret ställde till det lite för Nicke som är i full gång att fälla sin vinterpäls. Det var inga problem när han stog ute i vindskyddet, men när vi sprungit till stallet, började han att darra lite. ? hmm.. han fick sin linfrö med sina mineraler och lite extra lusern. Innan jag hunnit kratsa klart hovarna hade han slutat darra. När vi gick tillbaka till hagen ville han än en gång inte vara sådär ren som jag gjort honom utan han rullade sig i vindskyddet och fick en fin brun färg istället. Han gick runt och undersökte hönäten och verkade ganska obeskymrad över vädret faktiskt. Lyxigt nog fick han ändå ett hönät i vindskyddet, ifall han skulle vilja både äta och stå under tak samtidigt.

Så att han började darra när vi sprungit några hundra meter till stallet är lite mystiskt för mig..

Synd om Nicke var det även igår. Jag har varit bortrest och inte lekt med mina hästar de senaste 5-6 dagarna. Igår märkte jag därför att Nicke lyckats bli lite gallig i bakbenen. Han får lät problem som gallor och ömma hovar om han inte får regelbunden motion. Vi lekte lite som vanligt igår, och han börjar bli SÅ HIMLA FIN!! och idag var gallorna väck. Tänk vilka problem Nicke haft om han varit tvungen att stå på box under natten.. Att ha en gamal travare med mycket historia är ingen lätt match!

Glad påsk på er läsare i alla fall! Det är väldigt roligt att så otroligt många svarat ”hur många som helst!” på frågan hur många inlägg ni vill läsa per dag 😉

Annonser

One thought on “Glad påsk!

  1. Olivia

    Sv: Mycket av vad som står i inlägget har jag tagit från inspiration jag fått av dina egna texter och citat! Du sätter ofta ord på mina känslor och jag har många textsnuttar sparade från er blogg som känns spot on! Jag är inte lika duktig som er och många av dem som kommit en bra bit, men jag vill inte vara den som säger en sak men i praktiken visar annat. Tack för inspirationen!

Kommentarer inaktiverade.