Målet med vår blogg

Jag har uppderat sidan Om Oss. Målet med vår blogg är inte att smutskasta eller hänga ut någon, vilket några verkar tro. Vi säger inte att vi vet allt, vi skriver om våra erfarneheter, och slukar upp all, ny som gammal information, som vi tror kommer gynna våra hästar.

Vi vill endast förmedla hur och varför vi tar hand om, och hanterar våra hästar på det sätt vi gör. Informera om att det finns många andra sätt än det traditionella. Det kanske finns lika många läror som det faktiskt finns hästägare.

Men det är upp till var och en att välja vad den vill tro på och hur den vill ta hand om, och hantera sin häst. Det finns många olika vägar, det här är bara vår väg.

Har ni frågor eller funderingar? Det går bra att kontakta oss på
joanna@naturlighasthantering.se
malin@naturlighasthantering.se

Annonser

3 thoughts on “Målet med vår blogg

  1. beawie

    Bra jobbat tjejer! Jag följer er blogg dagligen och tycker att den är jättebra. Forstsätt så! Fortsätt med att sprida kunskap och fortsätt med att utgå från hästen. Ni är pålästa och vet vad ni talar om, det ni inte vet tar ni alltid reda på. Ni gör inget bara för att, ni gör det för att ni vet att det är det som era hästar hade valt och ni låter de välja. Det är ödmjukt och stort. Många kramar till er!

  2. Annika

    Det är hårt att möta kritik i en värld som skyddas av konventioner. Stängda och icke-självkritiska världar skapar stängda och icke-självkritiska människor. Öppna världen och en och annan kommer att bli förbannad av hotet mot den egna världsbilden. Men kanske kan ett och annat vädrande fönster göra att en och annan människa tittar ut!

Kommentarer inaktiverade.