Super häst!

Idag hade frodi sin första träning på vårt nya ställe. Jag har varit smått nervös, han är ju trots allt hingst, men redan tidigare kunde jag ju gå förbi hästarna vid stallet utan problem. Men vid paddocken går det två ston med varsit föl. Men han traskade på, kollade såklart, men inget speciellt, vi gick in i paddocken och han var med mig direkt. super häst. vi jobbade på trav, och det fattade han, kunde till o med jobba på att få den mer samlad.

 

Sen focuserare vi lite på att han ska hoppa och få igång sin galopp. Han kan galopera, gör det superfint när jag ropar på dom i hagen, men på lina, även på lassot som jag hade idag, tycker han det är svårt. och eftersom han helt och hållet saknar manke så är det bra om han får lite hoppträning.

 

och som sagt, han är superhingt, han rev ju rätt mycket hinder så jag var tvungen att fixa dom och då släppte jag ju repet, och han följde efter mig överallt. Han gluttade inte det minsta på stona, jag är så chockad!

 

Nicke och jag hade planerat att börja kolla på ridningen, men han tyckte inte det har kul när sadelkåporna flaxade när han galopperade, samtidigt som konerna jag ställt up var läskiga. Jag är glad att jag inte satt på! Han blir ganska stor när han bockar ena stunden och andra stegrar.
Annonser